Welkom bij Zensitivity Shop

Welkom in mijn webshop van Zensitivity hier vind je de mooiste en inspirerende cadeaus. Denk aan sieraden, bedrukte cadeaus, vogelhuisjes, kleding, eigenlijk te veel om op te noemen! 

In deze webshop worden producten door derde aangeboden die in de lijn liggen waar ik voor sta. Gezondheid en spiritualiteit iets is waar ik mij graag mee verbinden. En dit wil ik ook graag met jullie delen.

En natuurlijk mag alles in en rondom ons huis, tuin en wat daar bij komt kijken niet ontbreken. Als alles in balans is, maakt het dat we ons prettiger voelen in ons lichaam en geest.

Online Magazine

In mijn online Zensitivity magazine lees je meer over gezondheid, Spiritualiteit en lifestyle, daarom nodigen ik je uit om hier ook even een kijkje te nemen.

Heb je een product die je graag hier zou willen zien, stuur mij  een mail met je aanvraag naar [email protected]

 

Persoonlijke noot

Ik heb deze websites opgezet vanuit mijn kennis en ervaring bij verschillende reclamebureaus. Waar ik door mijn ziekte niet meer kan werken. Het geeft mijn leven als chronische zieke een invulling om op deze manier mijn inkomen te verkrijgen. Mijn energie is laag en maak gebruik van de tijden dat ik weer wat energie heb om aan mijn websites te werken. Dit houd mij op de been en zorgt dat ik mij nuttig voel. In de tijd dat ik moet rusten, verzin ik mijn ideeën voor op de website. Alle beetjes helpen om het geld wat ik hier verdien niet hoeft te halen bij de overheid. Daarom ben ik dankbaar voor alle aankopen die hier verricht worden.

 

Ik wens jullie een mooie shop ervaring.

Eveline 

 

Kvk: 55165729